ORIGEN ITALIÀ, VISIÓ GLOBAL
Som una famÃlia de gelaters d'origen italià , amb 80 anys d'experiència, que sempre ha ofert la filosofia i experiència de l'autèntic gelat italià als seus clients.
​
Tot i que som una empresa familiar i d'origen tradicional, Maximum és moderna, oberta al món i amb un esperit de constant investigació i evolució. Flexible i amb capacitat d'adaptació grà cies a l'experiència i la professionalitat del nostre equip humà .
COM
HO FEM?
VISIÓ
Ser el millor partner de gelats pels nostres clients, tant per la qualitat com per la innovació dels nostres productes. Ser una empresa moderna, competitiva i motivada per ajudar. Busquem i atenem les necessitats constants dels nostres clients i del mercat.
MISIÓ
Oferir als nostres clients el millor gelat, amb primeres matèries de la mà xima qualitat i recuperar els sabors autèntics, per aconseguir la seva mà xima satisfacció i crear una marca de gran valor afegit i apreciació.
VALORS
Esforç, responsabilitat, creativitat, passió, igualtat i cooperació.
+85 ANYS D'EXPERIÈNCIA
Tenim diversos punts de venda propis (Gelateries Maximum), que ens aporten un coneixement constant i fiable dels gustos i demandes del client final. També és un perfecte banc de proves on culminar el nostre I+D. ​
En restauració sempre hem acceptat els reptes dels cuiners més exigents i innovadors amb l'objectiu que puguin donar el millor als seus clients. Donem solucions a mida a la seva creativitat, cobrint-ne totes les necessitats. ​
A les cadenes de distribució ens hem especialitat en donar el millor gelat i les millors solucions (envasos sostenibles, personalitzats, gran assortiment de sabors, etc...), tant amb la nostra marca Maximum com amb marca blanca.
Fem gelats per a altres marques d'alimentació, ajustant-nos tant a la filosofia com a les necessitats.
ELABORACIÓ
-
I+D: disseny de les caracterÃstiques i parà metres que ha de tenir un gelat, la textura, el sabor, la dolçor, el color, el punt de congelació, etc.
​
-
Productes naturals i de la millor qualitat: llet i nata fresca i de proximitat. Fruites i polpes de mà xima qualitat i d'origen, vainilles ecològiques i d'economia sostenible, cacaus i cobertures d'empreses de proximitat, pastes pures 100% naturals de fruita seca, etc...
​
-
Processos de fabricació: controls estrictes, rigorosos i traçabilitat de totes les matèries primeres, processos de producció i productes acabats (pasteurització, maduració, envasament, etc.).
​
-
Conservació i distribució: rigorós control de la temperatura a les cambres de conservació i congelació. Distribució amb vehicles de fred controlat.
Sabem que el millor gelat s'ha de fer amb els millors productes, amb un curós control en la fabricació i una òptima conservació i distribució.
Més de 30 sabors per satisfer des dels més petits fins als més grans.
Orientat cap a la restauració i clients
gourmet amb sabors més provocadors, innovadors i sorprenents.
Productes de temporada, de proximitat i/o amb denominació d'origen.
Sense cap ingredient
d'origen animal.
Gelats amb baix
Ãndex glucèmic.